• Anàlisis clíniques
  • Anàlisis clíniques 2

Laboratori d'anàlisi clínica a Barcelona

Els laboratoris Doctor Rabassa, S.L. van ser fundats l'any 1971, especialitzats en el camp de les analítiques clíniques. Durant aquests anys hem seguit una línia de renovació constant com a laboratori d'anàlisi clínica a Barcelona, seguint molt de prop la problemàtica sanitària, social i de l'entorn natural.

 

El nostre laboratori Doctor Rabassa S.L. té una plantilla formada per

Metges

Farmacèutics

Biòlegs

Tècnics especialistes

Els qui amb la seva experiència i gran sentit de pertinença pels valors fonamentats a l'escola de medicina donen un enfocament multidisciplinari al laboratori per poder assumir els reptes de l'analítica actual. Sempre ens hem caracteritzat per un servei integral i una atenció al client personalitzada, apostant per la qualitat i la tecnologia, ja que coneixem la importància d'anar a l'avantguarda de les noves tecnologies i és per això que ens actualitzem constantment.

Laboratori d'anàlisi clínica a Barcelona i rodalies

Al llarg d'aquests més de 50 anys d'experiència, hem estat atents a les necessitats que demanaven els pacients que ens contacten, treballant per tenir a disposició la tecnologia i els avenços més actuals al món sobre l'analítica clínica, amb una vocació de servei oriünd a millorar la qualitat de vida dels nostres pacients.

 

Contacta amb nosaltres i els nostres assessors us oferiran una atenció personalitzada d'alta qualitat

 

Estem ubicats a Barcelona, principalment , amb presència a ciutats del voltant, a l'Hospitalet, Badalona i Sant Cugat ja que estem convençuts que aquest és el camí, per tant seguim desenvolupant nous projectes basant-nos en l'experiència del nostre equip de metges i experts en analítica clínica.

 

Aquest web està finançat per la Unió Europea - Next Generation EU