Contacte

 

Laboratoris per a anàlisi de rutina

A Doctor Rabassa S.L. comptem amb més de 50 anys d'experiència al sector mèdic, comptant amb laboratoris per a anàlisi de rutina, ja que a la nostra empresa comptem amb un equip altament capacitat en l'anàlisi clínica de resultats, que estaran a la teva disposició per a qualsevol consulta que sol·licitin a través dels nostres canals disponibles, això ens ha permès convertir-nos en un referent dins de la indústria mèdica.

A Doctor Rabassa S.L., seguim mantenint el compromís amb la qualitat i l'excel·lència en cadascun dels nostres pacients, oferint unes instal·lacions òptimes, equipades i amb grans resultats ja que els nostres laboratoris per a anàlisi de rutina compten amb tots els estàndards de qualitat per mantenir els resultats clars i conforme a les exigències del sector.

 
 

Dades de contacte


Ubicació 1

 
Adreça

Carrer de Còrsega, 329 - 3º, 2ª
08037, Barcelona

                 (També accés addicional amb rampa.)

Correu electrònic

clinics@rabassalab.cat

Telèfon

934150179

Horari d'obertura i atenció

De 08.00 a 18.30 h.


Ubicació 2

 
Adreça

Avinguda Meridiana, 535 - 541, baixos
08016, Barcelona

Telèfon

932554404

El nostre catàleg de serveis és ampli i variat, i ens permet cobrir totes les necessitats dels pacients més exigents a la zona, que si bé la nostra principal àrea d'influència és la ciutat de Barcelona, arribem a qualsevol part dels voltants que ens confronten.

El nostre màxim interès és garantir una atenció òptima, dinàmica, personalitzada i professional a tots els pacients que puguin necessitar els nostres serveis.

Formulari de contacte

Laboratoris per a anàlisi de rutina a Barcelona i rodalies

 

Oferim un servei personalitzat i adaptat a les necessitats de cada pacient, garantint que cada sol·licitud sigui excepcional des de la recollida d'informació fins al lliurament final de les anàlisis clíniques. El principal objectiu del nostre laboratori és destacar la qualitat, innovació i professionalitat amb què treballa el nostre equip d' experts, a més de promocionar el nostre ampli catàleg de serveis.

Ens assegurem d'escoltar les vostres necessitats específiques, i treballem amb elles per trobar la millor solució possible per a la vostra sol·licitud.


No esperis més i contacta amb nosaltres, descobreix tots els beneficis que tenim per oferir-te a cada sol·licitud!